Politica de confidențialitate a site-ului General Top Art S.R.L.

 1. Introducere

Acest site (denumit în continuare „site-ul”) este operat de către General Top Art S.R.L. cu sediul social la Str. Vasile Conta, nr. 6, Craiova, Dolj, 200406, CIF RO19051250, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J16/1742/2006. Respectăm drepturile dumneavoastră la confidențialitate și am elaborat această politică de confidențialitate pentru a vă informa despre modul în care colectăm, utilizăm și divulgăm informațiile personale pe care le primim prin intermediul acestui site.

 1. Informații colectate

Colectăm informații personale de la vizitatorii site-ului atunci când acestea completează formularele de contact sau de comandă disponibile pe site. Aceste informații pot include nume, adresa de email, numărul de telefon și alte informații similare. De asemenea, putem colecta informații despre utilizarea site-ului, cum ar fi pagini accesate, durata vizitei și alte informații similare.

 1. Utilizarea informațiilor colectate

Informațiile colectate prin intermediul acestui site pot fi utilizate în scopurile următoare:

 • pentru a răspunde la cererile dumneavoastră de informații sau de oferte;
 • pentru a vă oferi servicii și produse;
 • pentru a vă ține la curent cu ultimele noastre produse și servicii;
 • pentru a analiza și îmbunătăți conținutul și funcționalitatea site-ului;
 • pentru a preveni și detecta fraude sau abuzuri.
 1. Divulgarea informațiilor

Informațiile dumneavoastră personale pot fi divulgate către terțe părți în următoarele cazuri:

 • către furnizorii de servicii care ne ajută să gestionăm și să îmbunătățim site-ul și serviciile noastre;
 • În cazul în care suntem obligați să divulgăm informațiile dumneavoastră personale în conformitate cu legea sau cu ordinele judecătorești;

 • în cazul în care suntem obligați să divulgăm informațiile dumneavoastră personale pentru a proteja drepturile sau bunurile General Top Art S.R.L. sau ale altor persoane.

 1. Securitatea informațiilor

General Top Art S.R.L. ia toate măsurile raționabile pentru a proteja informațiile dumneavoastră personale de pierdere, abuz sau alterare. Cu toate acestea, nu putem garanta securitatea informațiilor transmise prin internet și, prin urmare, orice transmitere se face pe propriul risc.

 1. Accesul la informații și corectarea erorilor

Aveți dreptul de a accesa informațiile personale pe care le deținem despre dumneavoastră și de a corecta orice erori. Dacă doriți să accesați sau să corectați informațiile dumneavoastră personale, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0741194446 sau la adresa de email office@gta-building.com

 1. Schimbări la politica de confidențialitate

General Top Art S.R.L. poate modifica această politică de confidențialitate în orice moment și fără notificare prealabilă. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic acest document pentru a fi la curent cu politica actuală de confidențialitate. Utilizarea continuă a site-ului după orice modificări ale acestei politici constituie acceptarea acestor modificări.

GTA Building, design and consulting company in the domain of civil and industrial construction ensures quality, promptness, professionalism and seriousness in all its projects.

Language

Copyright © 2022 GTA Building

ro_RORomanian
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux