Termenii și condițiile de utilizare a site-ului General Top Art S.R.L.

  1. Introducere

Acest site (denumit în continuare „site-ul”) este operat de către General Top Art S.R.L. cu sediul social la Str. Vasile Conta, nr. 6, Craiova, Dolj, 200406, CIF RO19051250, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J16/1742/2006.

  1. Utilizarea site-ului

Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile de utilizare precizate în acest document. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.

  1. Modificări ale termenilor și condițiilor

General Top Art S.R.L. poate modifica aceste termene și condiții de utilizare fără notificare prealabilă. Este responsabilitatea dumneavoastră să verificați periodic acest document pentru a fi la curent cu termenii și condițiile actuale. Utilizarea continuă a site-ului după orice modificări ale termenilor și condițiilor constituie acceptarea acestor modificări.

  1. Conținutul site-ului

Toate materialele prezente pe acest site, inclusiv, dar fără a se limita la, text, imagini, logo-uri, grafice, sunt proprietatea General Top Art S.R.L. sau a furnizorilor săi de conținut și sunt protejate de legea dreptului de autor. Este interzisă reproducerea, modificarea, distribuirea sau utilizarea acestor materiale în orice scop fără acordul prealabil scris al General Top Art S.R.L.

  1. Limitarea responsabilității

General Top Art S.R.L. nu poate garanta exactitatea, integritatea sau actualitatea conținutului acestui site. Utilizarea acestui site se face pe propriul risc. General Top Art S.R.L. nu este responsabilă pentru orice daune, directe sau indirecte, rezultate din utilizarea acestui site sau a informațiilor prezente pe acesta.

  1. Legături către alte site-uri

Acest site poate conține legături către alte site-uri care nu sunt operate de către General Top Art S.R.L. Aceste legături sunt furnizate doar pentru conveniența dumneavoastră și nu reprezintă o recomandare sau aprobare a conținutului acestor site-uri. General Top Art S.R.L. nu poate fi considerată responsabilă pentru conținutul sau utilizarea acestor site-uri.

  1. Proprietatea intelectuală

Toate drepturile de autor, mărci comerciale, mărci de servicii, denumiri comerciale, logo-uri și alte drepturi de proprietate intelectuală („Drepturile de Proprietate Intelectuală”) aferente sau conținute pe acest site sunt proprietatea General Top Art S.R.L. sau a furnizorilor săi de conținut. Prin accesarea acestui site, sunteți de acord să nu reproduceți, să modificați, să distribuiți sau să utilizați aceste Drepturi de Proprietate Intelectuală în orice scop fără acordul prealabil scris al General Top Art S.R.L.

  1. Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri cu privire la acest site sau la termenii și condițiile de utilizare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0741194446 sau la adresa de email office@gta-building.com

GTA Building, design and consulting company in the domain of civil and industrial construction ensures quality, promptness, professionalism and seriousness in all its projects.

Language

Copyright © 2022 GTA Building

ro_RORomanian
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux